Prøv for 0 kr.

Wype

Wype er utviklet av Bonnier Publications, som står bak mer enn 40 merkevarer og kommer ut i 6 land. Bonnier Publications A/S har som mål å levere kunnskap og underholdning av høy kvalitet og dekker mange forskjellige emner, blant annet historie, helse og trening, fotografering, gjør-det-selv-arbeid, mat, mote og vitenskap.

Utvalg i Wype

Med Wype får du tilgang til de nyeste utgavene av alle magasinene samlet i et digitalt univers. Med 13 populære magasiner, som Illustrert Vitenskap, I FORM, COSTUME, Bo Bedre og National Geographic og mange flere, er det underholdning til historienerdene, sportsentusiastene, de moteinteresserte, de eventyrlystne – og sikkert også deg!

Forbedret leseopplevelse

Wype har fått nye funksjoner som gjør det enklere og mer behagelig å lese magasiner og artikler på forskjellige enheter – både hjemme og når du er på farten. Én av de forbedrede funksjonene er leseopplevelsen. Vi har nemlig trukket teksten ut av magasinene, slik at artiklene kan leses som ren tekst. På den måten kan du blant annet styre størrelsen på teksten og tilpasse den etter nettopp dine behov. Dette kan du gjøre i utgivelser tilbake til desember 2018.

Del med familien

Med Wype kan du fordype deg i magasinenes forskjellige universer. Wype kan brukes på opptil 5 enheter, så innholdet kan deles av hele familien.

Last ned og les når du er frakoblet

Last ned når du har Internett-forbindelse, slik at du kan lese magasinene når du er frakoblet i utlandet eller på flyet.

Legg til bokmerke for yndlingsartiklene dine

Når du leser en artikkel, kan du klikke på bokmerkeikonet hvis du vil legge artikkelen til i bokmerkene dine. På den måten kan du raskt finne igjen yndlingsartiklene dine – eller samle artikler som du vil lese på et senere tidspunkt.